Over ons

Het beste uit jezelf halen. Dat vinden we belangrijk. Als je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, dan geniet je, kun je groeien en jezelf verder ontwikkelen. Je doet wat bij jou past en zo ervaar je meer regie op je leven en in je werk.

Wij doen dat vanuit onze waarden professionaliteit, verantwoordelijkheid, passie, aandacht en plezier.

Bij Rhienderen Werkt! geloven wij dat iedereen uniek is, zichzelf mag zijn, talenten heeft en de ruimte moet krijgen om te genieten, te groeien en zich te ontwikkelen. Daarom is de ondersteuning die we bieden altijd maatwerk. De waarden geven ons richting om passende ondersteuning te geven.

Meedoen in de maatschappij
We ondersteunen mensen om mee te doen in de maatschappij. Samen met jou kijken we hoe je mee kunt doen, welk werk bij je past en wat een passende werkplek is. Dat kan binnen de veilige en beschermde werkplek op onze locatie. Maar we werken ook samen met bedrijven en organisaties die werkervaringsplekken bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Talenten ontdekken
Iedereen krijgt de ruimte om zijn talenten te ontdekken en ontwikkelen. We kijken samen wat je leuk vindt en nog wilt leren. Je mag dingen uitproberen. Of je nu belevingsgerichte dagbesteding krijgt of aan het werk bent bij ons.

Zelf keuzes maken
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn, je eigen keuzes (verantwoord) kunt maken en zo zelfstandig mogelijk kunt leven. Wij hebben aandacht voor wie je bent en wat je bezighoudt. Daar sluiten we zo goed mogelijk op aan. Wij helpen je zoveel mogelijk de regie op je eigen leven te houden.

En heb je het even moeilijk, dan zijn wij er om een luisterend oor te bieden. Samen zoeken we naar een oplossing, zodat je weer lekker in je vel zit en mee kunt doen.